Maderoterapie je alternativní terapeutická metoda, která využívá dřevěných nástrojů různých tvarů a velikostí k masáži těla a obličeje. Vznikla před více než sto lety. Postupem času se tato terapie rozšířila do celého světa a nabízí mnoho výhod pro omlazení a ozdravení těla. Nabízí rychlé a viditelné výsledky ve formování postavy, ztrátě cm a snížení vzhledu celulitidy. Terapie je 100% přírodní, neinvazní metoda velmi účinná, hlavně v boji proti celulitidě a pomoc lymfatickému systému.
Použití této terapie se rozšířilo i pro estetický účel – dochází ke zpevnění a konturování těla (především stehna, hýždě, břicho), redukci vrásek a také k odstranění lokalizovaného tuku a fibrózních celulitid – Anticelulitida Wood Therapy. Ale pojďme nahlédnout trošku více „pod pokličku“ této masážní metody.

Maderoterapie není jen o celulitidě. Pojďte se mnou objevovat hloubku Fascií v podání Fasciální Maderoterapie těla i obličeje. Celulitida, je v první řadě ukazatelem stavu naší fasciální sítě. Lymfatický systém nám pomáhá s úklidem škodlivin při regeneraci fascií (pojivová tkáň).

Celá kúra fasciální maderoterapie vede k trvalému zlepšení stavu organismu a má preventivní účinek díky spouštění hlubokých regeneračních mechanismů.

Použitím dřevěných válečků a fasciálních pomůcek dochází ke stimulaci vazivových kolagenních vláken a buněk produkující kolagen – fibroblastů a tím k výslednému efektu a k regeneraci fascií. Celulitida je především problém fasciální sítě. Co se stane, když namísto tuku vyhladíme fascii, jako když se vyhlazuje prostěradlo?

FASCIÁLNÍ MADEROTERAPIE JE:

– Regenerace fascií

– Propojení Maderoterapie s masáži a Fasciální technikou – využívám ruce, dřevěné válečky, jiné dřevěné pomůcky, guasha, baňky, masážní kartáče

–  Zacílení na fasciální síť těla ZE ZDRAVOTNÍHO DŮVODU (anatomického, stagnace, slepená Fascie)

– Zacílení na fasciální síť těla z pohledu ENERGETICKÉHO POTENCIÁLU našeho těla – Fascie je z větší části „voda“ – naše EMOCE.

– Tato metoda vede i k uvolnění emocionálního rozpoložení, uvolnění emočních bloků, které se vyskytují tam, kde fascie stagnuje.

Kontraindikace:

léky na ředění krve ( lidé s trombózou )

po očkování počkat 10 dní

nedoporučuje se u těhotných a kojících žen, neboť  výživa matky může změnit chuť, což můžou způsobit toxiny a odpadní látky , když při terapii dochází k pročišťování těla.

CENA FASCIÁLNÍ MADEROTERAPIE TĚLA

Pokud plánujete fasciální maderoterapii vyzkoušet a zakoupit si jednu proceduru, pak je cena maderoterapie 990,- Kč.

Aby fasciální maderoterapie byla skutečně účinná, doporučuji podstupovat terapii pravidelně. Při opakovaných procedurách jsou výsledky mnohem viditelnější a trvalejší. Výsledky jsou viditelné již po 4. nebo 5. návštěvě. Doporučenou kůrou je 10. návštěv.

Pokud byste si chtěli předobjednat 5 maderoterapií, cena za 5x maderoterapie je 4 450,- Kč. Každá z terapií je cenově zvýhodněná a v přepočtu vyjde na 890,- Kč za terapii. Tato zvýhodněná cena je však platná pouze při nákupu pěti terapií.

Jako bonus ode mne dostanete 1x maderoterapii obličeje nebo vitamínové doplňky ZDARMA.

Nejvýhodnější je předplacení 10 maderoterapií. Pokud si zakoupíte rovnou 10x maderoterapii, zaplatíte celkem 8 500,- Kč. Cena jedné maderoterapie Vás pak vyjde pouze na 850,- Kč.

Jako bonus ode mne dostanete 2x maderoterapii obličeje nebo vitamínové doplňky ZDARMA.

MADEROTERAPIE OBLIČEJE

Jak Maderoterapie obličeje funguje? Svaly na obličeji fungují stejně jako svaly na těle. Čím pravidelněji cvičíme nebo masírujeme, tím je naše svalstvo okysličenější a prokrvenější. Jedná se o 100% přírodní způsob, jak konturovat obličej, odstranit dvojitou bradu, snížit hloubku vrásek a zjemnit pokožku.

Dřevěné pomůcky, válečky stimulují produkci elastinu a kolagenu, zlepšují krevní oběh, odstraňují nežádoucí tuk a tak zpevňují a tonizují pokožku. Masáž trvá 30 min. s aktivací lymfy. Pro dosažení výsledků je potřeba 1x – 2x týdně (může i 1x za 10 dnů) celá kůra trvá pět návštěv tedy 5 procedur.

Výsledky:

vyhlazení drobných a mimických vrásek, redukce hlubokých vrásek

odstranění dvojité brady a zvýšení pružnosti pokožky

zvýšení prokrvení, lepší dýchání kůže, podpoří regeneraci

ztráta nadbytečné vody v obličeji (odstranění otoků kolem očí a tváří)

příjemně uvolní, sníží napětí v obličeji,

zvýší Vaše sebevědomí a spokojenost

Kontraindikace:

hnisavá onemocnění na kůži obličeje např. opar

zánětlivá onemocnění v oblasti hlavy

bolestivé záněty obličejových nervů

lifting obličeje je zbytečný u mladých dívek

aktuálně – pokožka podrážděna nadměrným opalováním

nejméně 2 měsíce odstup od botoxu

CENA MADEROTERAPIE OBLIČEJE

Pokud byste chtěli zakoupit pouze jednu maderoterapii obličeje, pak je cena maderoterapie 790,- Kč.

Pro viditelnější odstranění vrásek a omlazení pleti však doporučuji pravidelnou maderoterapii obličeje, která má díky pravidelnosti lepší a trvalejší výsledky. Především je-li Vašim cílem dosáhnout výraznější redukce vrásek, zlepšení produkce kolagenu a elastinu v pleti a výraznější vypnutí a omlazení pleti doporučuji chodit na maderoterapii pravidelně.

Zvýhodněná cena za 5 maderoterapií je cena 3.350,- Kč. Cena jedné maderoterapie obličeje Vás pak vyjde pouze na 670,- Kč. Tato zvýhodněná cena je však platná pouze při nákupu pěti maderoterapií obličeje.

Jako bonus ode mne dostanete 30 min fasciální maderoterapii nebo vitamínové doplňky ZDARMA.